Over ons

Arcade Zorgcoop

Arcade Zorgcoop is een initiatief van Zarah Roelandschap en Ans Stuut en sinds oktober 2014 actief voor zorgvragers met en PGB of mensen die particulier zorg willen inkopen. Beide oprichters hebben jarenlange ervaring in de coördinatie en invulling van de juiste (thuis)zorg.

Arcade Zorgcoop is een coöperatie van ondernemers in zorg en welzijn, met een focus op kwaliteit en innovatie. U kunt hierbij denken aan verpleegkundigen, verzorgenden, huishoudelijke hulpen, ambulante begeleiders, etc.

Ons uitgangspunt is: de best mogelijke zorg voor de cliënt.

Met een coöperatie is niet alleen de beste zorg van de individuele ondernemer geborgd, maar heeft u ook altijd een betrouwbare back-up. Al onze leden worden gescreend en beschikken over de juiste papieren of keurmerk binnen hun vakgebied.

Arcade Zorgcoop is 24/7 bereikbaar via 026-8487799.

Hulp na Ongeval

Stichting hulp na ongeval zet zich voor het optimaliseren van de informatieverstrekking en dienstverlening voor hen die bij een ongeval betrokken zijn geraakt. Met de website  www.hulpnaongeval.nl wordt een bron van informatie geboden over alle zaken die na een ongeval belangrijk kunnen zijn.

Het Hulp na Ongeval netwerk betreft een samenwerking van toonaangevende specialisten op het gebied van gezondheidszorg, welzijn, verzuimbegeleiding en juridische bijstand die zich inzetten voor het welzijn van slachtoffers.

De samenwerking met de diverse organisaties die verbonden zijn aan het Hulp na Ongeval platform maakt het mogelijk slachtoffers snel de juiste hulp, zorg en ondersteuning te bieden.